Vi hjelper både private og bedrifter
med å bygge flotter løsninger

VÅR HISTORIE

Vi er din partner i vekst

Signmaker er en av landets eldste og mest erfarne produsenter innen dekor, reklame og skilt til små og store bedrifter med behov for profilering av kjøretøy, bedrift/ butikk eller bygg. Vi har siden etableringen i 1994 levert til hundrevis av fornøyde kunder og kan vise til mange betydelige referanser inkludert Ford, OBOS, LEFDAL og mange flere!

Signmaker betyr kvalitet gjennom kompetanse og materialvalg. Vi har monteringshaller med topp moderne produksjonsutstyr i Oslo. Dette setter oss i stand til å hanskes med mange store og krevende oppgaver. Vi trykker etter dine ønsker, hjelper deg fra ide til ferdig produkt.

Les mer om ulike produktene vi tilbyr, og se inspirasjon fra vårt bildegalleri. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

837

Fornøyde kunder

120

Partnere over hele Norge

5

Kontorer i forskjellige distriker

45

Våre lagmedlemmer

VÅR KOMPETANSE

Sammen om vårt mål

Vil helfoliering beskytte bilens lakk? Ja, helfoliering av en bil vil absolutt bidra til å beskytte bilens lakk. Mange velger å foliere bilen nettopp med tanke på senere å kunne selge bilen med nærmest ny lakk.

Spesielt leasingkunder er interessert i dette ettersom det finnes bilforhandlere som krever omlakkering etter tilnærmet normal bruk av en bil.

STOLT AV

Disse er allerede med på vinnerlaget
med oss i SignMaker

HVOR VI BEFINNER OSS

Vår lokasjon

Kakkelovskroken, 2
0954 Oslo, Norge

Book befaring med oss
for andre lokasjoner i Norge

E-post: info@signmaker.no
Telefon: +47 22 18 12 00

Åpningstider: 08 – 16 (Hverdager)
Bemannet telefon: 09 – 15 (Hverdager)


Tenker du på å bli med i teamet vårt?

Sjekk ut våre ledige stillinger, eller send oss en forespørsel, si hei da vel!